Festival l’hora del jazz

 

El Festival L’Hora del Jazz és una de les peces clau en la tasca de difusió i visibilitat de la professió que duu a terme l’AMJM, així com una eina de bones pràctiques per continuar defensant els drets laborals i professionals.

Anualment, la programació del festival es divideix en L’Hora del Jazz a Gràcia, amb concerts de tarda de diumenge a la Plaça de la Vila de Gràcia de Barcelona, i L’Hora del Jazz en sales, clubs i espais de diverses localitats de Catalunya (Tarragona, Lleida, Sitges, Bigues i Riells, Girona, Granollers, Vilafranca, Olot, Rubí, entre d’altres).

CONVOCATÒRIA 2024

Del 2 al 16 d’abril, ambdòs inclosos, l’AMJM obre la convocatòria a totes les persones associades que vulguin actuar al 34è FESTIVAL L’HORA DEL JAZZ – MEMORIAL TETE MONTOLIU 2024.

Els concerts a la Plaça de la Vila de Gràcia es faran els diumenges 15, 22 i 29 de setembre de 2024, a la tarda de 18 a 20h. Els concerts als clubs es preveu fer-los a diversos espais de Catalunya en dates a determinar, al llarg del mes de setembre i la primera setmana d’octubre.

 

edicions anteriors

 

l’HORA DEL JAZZ 2022

l’HORA DEL JAZZ 2022