Junta Directiva

GUILLEM ARNEDO
PRESIDENT

Guillem Arnedo neix a Barcelona en 1980. És un músic i baterista amb una llarga trajectòria a l’esquena. Actualment, desenvolupa la seva música amb les bandes Bartha & Arnedo Quartet, Pérez/Arnedo & Els Fumero, Guillem Arnedo Band & Celeste Alías, Doin’ The Thing, Michael Kanan Trio i The Black Barbies, alhora que col·labora amb diversos músics locals i internacionals. És president de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) i de la Unió de Músics (UdM) i vicepresident de l’Acadèmia Catalana de la Música. Ha estat, en dues ocasions, membre del jurat dels premis de música «Ciutat de Barcelona».

martí carrasco
VICEPRESIDENT

Martí Carrasco i de Casacuberta. Saxofonista i compositor barceloní que forma part de la nova formada de músics de jazz de l’escena jazzística catalana. Es va graduar al Conservatori Superior de Música del Liceu l’any 2019 en Jazz i Música Moderna, lidera els seus propis projectes i en forma part en molts d’altres. També es va graduar a l’ESMUC del màster de Composició de Bandes Sonores per a Mitjans Audiovisuals l’any 2021, i també treballa com a compositor i arreglista en propostes d’estils ben diversos.

adrià claramunt
secretari

Adrià Claramunt neix a Vilafranca del Penedès l’any 1993. Ja en plena infantesa, s’inicia en l’àmbit de la música tradicional i més tard, a l’Escola Municipal Maria Dolors Calvet, on comença a tocar la bateria. Un cop traslladat a Barcelona, comença la seva formació al Taller de Músics i més endavant, al Conservatori del Liceu, on és becat per la Fundació de Música Ferrer Salat. Ha tocat amb músics com Giulia Valle, David Mengual, Milena Casado, entre d’altres. També ha format part dels músics dels espectacles musicals Pum-Sum-Ka, Generació de Merda o Jazz Bodas de Fígaro, dirigit per Paco Mir. En l’àmbit pedagògic, actualment és professor al Taller de Músics Escola de Música i a l’Escola Municipal de Música de Sitges.

IGNASI TERRAZA
TRESORER

Ignasi Terraza és un dels pianistes de jazz més destacats de l’Estat espanyol amb una gran projecció internacional. Des del 2003, combina la seva activitat concertística amb la labor docent, ensenyant piano jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya. En 2005 funda juntament amb Miriam Guardiola el seu propi segell Swit Rècords, íntegrament dedicat al jazz, que combina la labor com a segell discogràfic amb la de promoció i management musicals. En l’actualitat el segell compta ja amb més de trenta referències i una notable presència internacional.

DICK THEM
VOCAL

Dick Them és contrabaixista i baixista elèctric i Llicenciat en Jazz per l’ESMUC. Al llarg de la seva carrera ha acompanyat artistes de renom, ha participat en festivals arreu del món i ha enregistrat mes de 30 cds de tots els estils. Ha estat president i vicepresident de l’AMJM i és professor a l’EMVT. També és Llicenciat en Filologia per la UB.

ARECIO SMITH
Vocal

Arecio Smith va començar la seva carrera professional amb Fundació Tony Manero, amb els qui va obtenir un disc d’or per “Looking for la festa” (Virgin, 2001). Més tard funda astrio, amb els qui va tocar a diversos festivals estatals i internacionals. També ha treballat amb diversos artistes de l’àmbit del pop, hip-hop i electrònica: Rapsusklei, Ruper Ordorika, El nen de la Hipoteca, At Versaris, entre d’altres, i al costat de prestigiosos solistes de jazz com Gorka Benitez, Llibert Fortuny i molts, molts altres. Actualment, compagina la seva pràctica artística amb la docència a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i l’Institut-escola d’educació artística integrada “Oriol Martorell”.

ROGER MIR
VOCAL

Roger Mir neix a Barcelona l’any 1995. Comença a estudiar música als 11 anys a l’Escola de Música Tri-To i als 16 anys entra a l’Aula de Jazz i Música Moderna del Liceu on estudia amb Hugo Astudillo. En la seva trajectòria ha participat en múltiples projectes i formacions musicals gràcies als quals disposa d’una àmplia experiència com a intèrpret i arranjador. De fet, actualment és el director, arranjador i saxo solista de la banda SuperSax Project.

PAU BOMBARDÓ
vocal

Pau Bombardó neix a Barcelona l’any 1959. Va estudiar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, al Taller de Músics i a la New School for Social Research de Nova York. És llicenciat en Música per l’ESMUC i en Filologia per la UOC. Té una llarga trajectòria com a músic professional. Ha format part de formacions tan diverses com la Big Band Jazz Terrassa, La Vella Dixieland i l’Orquestra Simfònica del Vallès. També s’ha integrat a diversos grups de solistes com els d’Ignasi Terraza, Josep Mª Farràs, Sean Levitt, Lou Bennett, Brad Mehldau i Tete Montoliu. El 2018 se li va concedir el guardó Jazzterrasman per la seva trajectòria.