doneu-nos suport!

una donació puntual o fer-vos soci ens ajuda a donar suport als artistes i a organitzar esdeveniments innovadors durant tot l’any.

En donar suport al Festival L’Hora del Jazz, donareu suport directament al treball d’artistes i projectes nous i emocionants d’arreu de Catalunya que treballen amb un festival dirigit per artistes i centrat en l’artista.

mecenatge :  fes una donació

Si voleu fer una donació puntual o una donació regular, podeu fer-ho al nostre compte a través de la web FENT CLICK AQUÍ.

A través de la nostra web podràs tenir accés a tota la informació i als nostres productes: Jazz Butlletí, formacions i esdeveniments.

 

on van els teus diners ?

Cada donació marca una gran diferència en el treball que fem amb intèrprets i compositors emergents i consolidats.

  • 100 donen suport a la promoció d’un concert del festival
  • 300 donen suport a un músic per actuar al festival
  • 1.000 donen un rendiment de patrocinador titular
  • A partir de 2.000 seràs mecenes d’honor

patrocinis : l’hora del jazz

el festival l’hora del jazz treballa amb un ventall de patrocinadors, col·laboradors, sòcies i socis, per ajudar-nos a fer que passi.

Si Entre els nostres patrocinadors s’inclouen institucions públiques, organismes de finançament, associacions i entitats, sales i locals, empreses locals (dins i fora del sector de l’hostaleria), professionals i aficionats a la música.

Tant si treballem amb una organització col·laboradora, un col·laborador individual o un organisme de finançament públic, el nostre objectiu és desenvolupar una relació per facilitar que totes les parts assoleixin allò que busquen de la relació.

Estem immensament agraïts a totes les generoses organitzacions, empreses i persones pel seu suport al Festival L’Hora del Jazz.

Si voleu unir-vos-hi i donar suport al nostre treball innovador, poseu-vos en contacte amb nosaltres a partners@horadeljazz.com

o també… fes-te soci !

La quota de subscripció comença a partir de 7€ cada dos mesos, si ets estudiant de grau o màster.

Busca AQUÍ la quota d’afiliació que s’adapti al teu perfil: com a professional, col·laborador, jove o estudiant.

Més informació a: www.amjm.org/associat

COST D’INSCRIPCIÓ: 8

Si vols fer-te soci, posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça: socis@amjm.org