Què t’oferim?

Els canvis constants de la indústria de la música afegeixen dificultats i incerteses per als i les artistes: plataformes digitals, canvis en els segells discogràfics tradicionals, sinergies amb el món audiovisual, live streaming, l’aparició de nous players, efectes de la pandèmia sobre els concerts, el respecte al medi ambient, entre altres.

Servei d’atenció als socis i sòcies ➜ Des de l’AMJM volem aconseguir que el col·lectiu de músics sigui el centre d’un ecosistema de serveis, d’interrelació amb el sector cultural i amb l’administració pública, fent esforços per dissenyar oportunitats d’assessorament, itineraris de formació i contactes que posibiliten la inserció laboral i l’èxit professional dins del sector.

Una prioritat de l’AMJM és oferir serveis a les persones associades sobre qüestions útils per al seu desenvolupament professional, com les opcions de contractació, les implicacions legals de les actuacions que realitzen, els drets d’autor, les maneres de finançar els seus projectes, les prestacions socials, etc.
Allà on siguis en la teva carrera com a músic, pots accedir a assessorament i activitats dissenyades per ajudar-te a desenvolupar la teva carrera.

SERVEIS ALS SOCIS I SÒCIES

– Assessorament legal especialitzat en temes de contractació laboral, gestió fiscal i autònoms.

– Gabinet jurídic fiscal i laboral.

– Assessorament en promoció i management.

– Assessorament en Drets d’autor i monetització de música gravada.

– Promoció fires i mercats: descomptes i bonificacions en assistència a Fires i Mercats Internacionals (codi de descompte enviat x newsletter als socis) – (enllaç a la fira)

– Participació en esdeveniments i actuacions de l’entitat (L’Hora del Jazz, Festival de Nadal, etc.) (enllaç formulari del festival)

SERVEIS EXCLUSIUS

– Accés a documents d’àmbit professional: models de contractes, normativa legal, estudis i memòries del sector.

– Accés a Base de dades d’empreses del sector musical: directori d’empreses i entitats representatives del sector, promotors, sales de concerts i festivals, proveïdors de serveis de producció, management.

– Descomptes en els serveis d’empreses col.laboradores en conveni AMJM: serveis de salut, estudis de gravació i sonorització producció, comunicació i management, serveis per a músics, entre altres.

– Informació sobre Ajuts i subvencions públiques per a músics.

– Accés a guies especialitzades i formatives sobre temes professionals específics.

– Newsletter informatiu: Butlletí electrònic setmanal amb novetats i informacions d’interès sobre convocatòries, formacions, jornades i borsa de treball per a joves.

– Assegurança responsabilitat civil.