PLAM - Plataforma Estatal por la Música

facebook icon twitter icon

Contacta´ns

93 268 47 36

amjm@amjm.org

28é Festival Hora del Jazz - Memorial a Tete Montoliu

 

Si és setembre... és l’Hora del Jazz!

La 28a. Hora del Jazz aquesta edició serà per la tarda,

de les 17 i fins les 19h a la Plaça de la Vila de Gràcia,

els diumenges del 9 al 30 de setembre.

L´AMJM, entitat de caràcter sindical, organitza el Festival.

En aquesta nova edició, volem reivindicar la precària situació laboral dels músics del nostre país així com la manca de llibertats que estem vivim en aquests dies, sobretot en l’àmbit artístic. Volem també donar donar visibilitat a la presència de la dona al jazz català: 5 de les formacions que actuaran són liderades o coliderades per dones.

La Plaça de la Vila de Gràcia torna a ser el nucli del Festival, començant el 9 de setembre, i acollint dues actuacions gratuïtes cada diumenge fins el dia 30. I com a novetat d´aquesta edició, els concerts seran per la tarda, de 17 a 19h.


Aquest any, seguim fent concerts fora de Barcelona. Continuem les col·laboracions a la província de Barcelona, amb l’Ajuntament de Bigues i Riells, amb un concert en horari diürn al Castell de Montbui, i amb el Jazz Club de Vilafranca, amb un concert al Vinseum en horari nocturn. I continuem amb dos concerts a espais d’altres províncies, amb un concert nocturn al Sunset Jazz Club de Girona (concert inclòs també dins la programació del festival Jacophonic), i, en col·laboració amb l’Associació de Músics de Tarragona, amb un altre concert nocturn a La Capsa de Música.
El Jamboree Jazz Club, un espai clàssic a la nostra ciutat, també acollirà un dels concerts del Festival, com ja ha fet en edicions anteriors.

Recordeu que podeu viure el dia a dia del Festival a les nostres xarxes socials (facebook, twitter i instagram)  a través del tag @amjmcat 

A continuació us presentem la programació, més informació clicant aquí:

poster18OK 01

Amb la colaboració de:

cultura bn h2
ajuntamentbcn
logo diba
sgae logo
sgae
aie